* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

2013 M. TENDENCIJOS

Nuosavas namas, originalus interjeras, nepakartojama aplinka … Kiekvienas iš mūsų svajoja apie nuosavą unikalią erdvę. Bet vos tik svajonės ir planai pradeda pildytis, kyla nemažai dilemų. Ką pasirinkti? Kaip apsispręsti, kai galva net plyšta nuo idėjų? O gal tiesiog sekti naujausias interjero dizaino tendencijas? 2013 metai atneša gaivų baltos spalvos ir skirtingų jos atspalvių dvelksmą, rugiagėlių melsvumą ir sidabrinį pilkumą – būtent šioms spalvoms dabar skiriamas ypatingas dėmesys kuriant interjerą. Prie jų prisideda energijos suteikianti saulėta geltona, raudona ir oranžinė spalvos. Madingoms spalvoms būdingas elegantiškas lengvumas, gaivumas ir jaunatviškumas. 2013 m. kuriamuose interjeruose nebijome kontrastų – stiprios pilkos ir sniego baltumo spalvos, karštos raudonos ir šaltos mėlynos ar įvairių 6-ojo deš. pastelinių spalvų įkvėpimas kyla iš skirtingų šaltinių – ekologiškos architektūros, modernaus dizaino, holivudiško stiliaus art deco arba futuristinių medžiagų ir technologijų. Tačiau nepriklausomai nuo to, ką pasirinksime, nauja spalva pakeis mūsų vidų ir sielos būseną, leisdama optimistiškai pažvelgti į ateitį...

kitos tendencijų galerijos

  • 2012 M. TENDENCIJOS

    2012 M. TENDENCIJOS

    Namai – tai mūsų vieta žemėje. Saugus prieglobstis, suteikiantis tvirtybės, tvarumo ir stabilumo jausmą. Tai vieta, kur žmogus nori sugrįžti net iš nuostabiausių pasaulio kampelių. Rūpinamės jais, kad gerai juose jaustumėmės, pailsėtume ir gautume iš jų teigiamos energijos. Patikrinkite kokios spalvų tendencijos
    žiūrėti
  • 2011 M. TENDENCIJOS

    2011 M. TENDENCIJOS

    Pasaulio spalvų tendencijos lenkų namuose Darnus gyvenimas su gamta – tai daugelio mūsų svajonė (Życie w zgodzie z Naturą to marzenie wielu z nas). „Śnieżka gamtos spalvos“ (Śnieżka Barwy Natury) padeda šias svajones įgyvendinti.  Kiekvieną dieną pasineriame į natūralias spalvas ir atspalvius, mūsų būstus pripildo ramybė, palengvėjimas, džiaugsmas. Mūsų namai būna gamtos pasaulio atspindys. Tačiau panašiai, kaip Gamta pasikeičia pagal metų laikus, taip ir mes turime teisę svajoti apie pasikeitimus aplink save. Taigi, jei trokštate pakeisti namus, pradėkite nuo sienų perdažymo! Tik prisiminkite apie tinkamai parinktas spalvas, kurios derės tarpusavyje, tiks Jums ir Jūsų namams. „FFiL Śnieżka“ naujame sezone parengė savo klientams naujas keturias spalvines tendencijas 2011 metams. „Safety Life“ – vertinantiems ramybę, „Going back“ – mylintiems klasiką, „Be young“ – jauniems savo siela ir „Light & Easy“ – svajotojams. Su šiais deriniais galėsite tiksliai atkartoti iš anksto suprojektuotą spalvų derinį arba pakeisti pagal savo skonį. Pasinaudokite mūsų patarimais, patirtimi ir stiliaus jausmu. Leiskite, kad mūsų spalvos pakeistų Jūsų namus. Naujieji, originalūs deriniai „Śnieżka Barwy Natury Top Colours 2011“ – tai puikūs įrankiai, kurie padės Jums pakeisti namus ir būstus nerizikuojant suklysti pasirenkant spalvas. Kiekvienas derinys turi tikslų parinktų spalvų ir atspalvių bei jų suderinimo būdo aprašymą. Sužinome, su kuo dera konkreti spalva, kokie paviršiai gali būti dažomi, kokie dekoracijų raštai ir priedai papildys stilingą kompoziciją. Remdamiesi pastabomis ir patarimais, ko konkreti spalva nemėgsta, ko turime vengti, tikrai išvengsime interjero įrengimo klaidų. Dėl profesionalių ir praktiškų patarimų, tinkamų spalvų ir aksesuarų parinkimas taps malonumu, kurio netemdys rizika. Naudojant „Śnieżka gamtos spalvas“ (Barwy Natury) lengva jungti savo pomėgius ir kūrybiškumą su vertingais patarimais.
    žiūrėti