* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

„SAFETY LIFE“

„SAFETY LIFE“
„Safety Life“ rinkinys – tai saugumo pojūtį suteikiančios spalvos. Puikiai suderinti jų tonai apsaugos nuo spalvų parinkimo klaidų. Pagrindą sudaro visi smėlio spalvos atspalviai: smėlinis, kreminis, perlinis. Sios spalvos, vienareikšmiškai susijusios su gamta, paplūdimiu, javų laukais, t. y. su viskuo, kas mums yra artima.


„Safety Life“ rinkinys – tai saugumo pojūtį suteikiančios spalvos. Puikiai suderinti jų tonai apsaugos nuo spalvų parinkimo klaidų. Pagrindą sudaro visi smėlio spalvos atspalviai: smėlinis, kreminis, perlinis. Sios spalvos, vienareikšmiškai susijusios su gamta, paplūdimiu, javų laukais, t. y. su viskuo, kas mums yra artima. Nekeista, kad tokių spalvų apsuptyje jaučiamės saugūs. Sios spalvos turi ir kitokį privalumą –pritaikyti namuose niekada neatsibosta. Todėl smėlio spalva, kiekvieną sezoną atsiranda spalvų tendencijų priešakyje. Sį sezoną prie smėlio spalvos gamos prisijungia ruda spalva, primenanti medžius, rudens laukus... Ir toliau pasiliekame saugioje aplinkoje, kuri ramina ir atpalaiduoja.


Priedai:

Medžiagos: natūralios – medis, akmuo, šiaudai, gluosnio šakos, molis. Medis geriausiai žalias, neobliuotas, nedažytas. Gali būti beicuotas.


Audiniai: storai austas linas ir medvilnė. Oda: natūrali ir ekologiška, lygi, zomšinė. Kailio lovatiesės, pagalvės arba užvalkalai. Viskas minkšta ir šilta.


Raštai: šalia smulkių raštų ir storai austų audinių atsiranda oda, o kartu su ja taškeliai, brūkšneliai ir panteros juostelės. Dar neseniai tai buvo siejama su kiču, o šiandien gali būti elegantiška. Pakanka švelnaus sienos fono ir jų natūralios spalvos.