* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

„LIGHT & EASY“

„LIGHT & EASY“
Madingas „Light & Easy“ rinkinys asocijuojamas su subtilumu ir jausmingumu. Tai šiuolaikinės išraiškos romantizmas. Pudrinė rožinė spalva pirmauja jau antrus metus. Tapo ir patalpų įrengimo mados klyksmu. Sį sezoną prie jos prisijungė kitos lengvos ir švelnios spalvos: pudros violetinė, blanki mėlyna, mėtos žalia. Ir viskas baltos spalvos fone. Trumpai tariant, pastelė.


Madingas „Light & Easy“ rinkinys asocijuojamas su subtilumu ir jausmingumu. Tai šiuolaikinės išraiškos romantizmas. Pudrinė rožinė spalva pirmauja jau antrus metus. Tapo ir patalpų įrengimo mados klyksmu. Sį sezoną prie jos prisijungė kitos lengvos ir švelnios spalvos: pudros violetinė, blanki mėlyna, mėtos žalia. Ir viskas baltos spalvos fone. Trumpai tariant, pastelė. Sie šviesūs ir neutralūs atspalviai yra ne tik romantiški. Jie yra labai praktiški – optiškai padidina ir prašviesina erdvę. Patalpos, ypač tos nedidelės, tampa šviesios ir erdvios. Siekiant dar labiau pabrėžti lengvumą baldai turi būti švelnūs, apvalių linijų, geriausiai balti. Būtinai ant kojų, nes dėl jų, net masyvūs baldai „plūduriuoja“ virš grindų. O grindys? Irgi dažytos. Kitas, šalia sienų, didelis, lygus ir pastelinis paviršius.

Priedai

Medžiagos: daug stiklo. Skaidrus, blizgantis krištolas ir dažytas pieniškas stiklas, porcelianas. Medis būtinai balintas, ypač grindys.


Audiniai: ploni ir švelnūs. Silkas, šifonas, tiulis. O ant langų būtinai muslino užuolaidos.


Raštai: švelnūs, sklandžios linijos. Floristiniai, gėlėti raštai, ornamentai. Vertėtų pagalvoti apie ažūrą...

„Ligh & Easy“ rinkinyje sutinkamos tokios ypatingos dažų spalvos: jausminga „Rožių pavėsinė“ (Różana altanka, kvepiantis „Rudens viržynas“ (Jesienne wrzosowisko),švelni „Vandens lelija“ (Lilia wodna),kukli „Žydroji lagūna“ (Błękitna laguna) ir subtilus „Levandų žiedas“ (Kwiat lawendy).