* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

„GOING BACK“

„GOING BACK“
„Going Back“ – sentimentalus žvilgsnis į praeitį. Atskleidžia nesenstantį klasikinių spalvų grožį. O dabar pirmenybė teikiama spalvoms! Namai turi būti spalvingi, bet tai nereiškia ryškūs ir iššaukiantys. Priešingai! Šios tendencijos spalvos turi būti prislopinamos. Visos tarsi šiek tiek išblukusios, su pilkos spalvos priemaiša. Praėjusiųjų metų prisiminimai. Grįžtame prie taip mėgtų 50-ųjų, 60-ųjų, 70-ųjų.


„Going Back“ – tai sentimentalus žvilgsnis į praeitį. Atskleidžia nesenstantį klasikinių spalvų grožį. O dabar pirmenybė teikiama spalvoms! Namai turi būti spalvingi, bet tai nereiškia ryškūs ir iššaukiantys. Priešingai! Sios tendencijos spalvos turi būti prislopinamos. Visos tarsi šiek tiek išblukusios, su pilkos spalvos priemaiša. Praėjusiųjų metų prisiminimai. Grįžtame prie taip mėtų 50-ųjų, 60-ųjų, 70-ųjų. Imame iš jų tai, kas geriausia. Atrandame klasikinius rudos ir mėlynos, supuvusios žalios ir ochros spalvų derinius. Sie deriniai, nors jau kiek užmiršti, bet niekada nesensta. Panašiai, kaip klasikiniai baldai. Tokio stiliaus interjeras yra jaukus ir unikalus, nes kiekvienas gali atrasti praeityje vis kitokių istorijų. Sienų spalvos pabrėžia tą individualumą. Jos turi būti stiprios, bet nebūti pirmame plane.


Priedai:

Medžiagos: faneruota mediena, laminatai, labai blizgūs lakuoti paviršiai, metalas.

Audiniai: pliušas, stora vilna, velvetas. Minkšti ir stori. Vienspalviai. O šalia linas – būtinai raštuotas.

Raštai: geometriniai, pasikartojantys. Aiškių spalvų juostos, rutuliai, elipsės.


„Going back“ rinkinyje pristatomos tokios dažų spalvos: šviežias „Pavasario lietus“ (Wiosenny deszczyk),šiltas „Kvepiantis cinamonas“ (Pachnący cynamon),gaivus „Pietinis vėjas“ (Wiatr południa),gili „Medaus vasara“ (Miodowe lato) ir taurios „Plieninės magnolijos“ (Stalowe magnolie).