* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

„BE YOUNG“

„BE YOUNG“
„Be young“ – tai stiprus akcentas. Spalvingos patalpos įelektrins mūsų gyvenimą. Si tendencija skirta jauniems savo siela. Mėgstantiems eksperimentuoti.

Rizikuokite, tai apsimoka

„Be young“ – tai stiprus akcentas. Spalvingos patalpos įelektrins mūsų gyvenimą. Si tendencija skirta jauniems savo siela. Mėgstantiems eksperimentuoti. Nereikia drąsos, reikia tik atvirumo pokyčiams. Gyvos, stiprios prisotintos spalvos: raudona, žalia, violetinė... Nereikia dažyti iš karto viso būsto, iš pradžių pakaktų vienos sienos. Fonas yra balta spalva lengvai suskaidyta viena pasirinkta gyva spalva. To pakaks, kad kambarys taptų įelektrinamas. Papildome paprastais, šiuolaikiškais baldais, be dekoratyvinių detalių ir subtilių aksesuarų. Svarbiausia yra spalva. Baldai ir priedai turi susitaikyti su tuo, kad jie yra tik fonas.

Priedai:

Medžiagos: faneruota mediena ar plokštės, akmuo, stipriomis spalvomis dažytas stiklas.

Audiniai: smulkaus pynimo, vengiama faktūrų. Sios tendencijos pagrindas yra lygūs paviršiai, taip pat ir audinių. Tinka švelniai blizgios, slidžios ir šaltos prisiliečiant medžiagos.

Raštai: tik stambūs raštai – plačios juostos, grotos, šachmatų lenta. Negali būti smulkių raštų.

„Be young“ – tai nuostabių, stiprių spalvų deriniai: intensyvi „Žalioji arbata“ (Zielona herbata),skaidrus „Kalnų krokas“ (Górski krokus),mišri „Rožių puokštė“ (Bukiet róż),lengvas „Vasaros rytas“ (Letni poranek) ir originali „Rojaus paukštė“ (Rajski ptak).